Az Informatikai Vezetők Társasága Közhasznú Egyesület (Ivetár), mely a Dél-Dunántúl meghatározó szervezeteinek informatikai vezetőit és informatikai vállalkozásait tömöríti, ismét meghirdeti a TanIT díjat.
A díjjal, amelyet az 54 tagot számláló szakmai civil közösség tagjai, felelősséget érezve az informatika oktatás és az azt végző oktatók iránt 2022 februárjában alapították meg, az év középiskolai informatika tanárát ismerik el Baranyában. A kitüntetést elsőként Lutz Tibor, a Baranya Vármegyei Szakképző Centrum Radnóti Miklós Közgazdasági Technikum oktatója kapta.
Az Ivetár újra meghirdeti a bruttó egymillió forint összegű TanIT díjat, amivel a 2022/2023-as tanév legkiválóbb középiskolai tanári teljesítményét kívánja elismerni Baranya megyében.
Az Ivetár zsűrije a díjra a jelölést 2023. augusztus 1. és szeptember 15. között várja a lenti oldalon közzétett online űrlapon keresztül. A díjra bármelyik olyan tanár vagy oktató jelölhető, aki valamelyik Baranya vármegyei középfokú oktatási intézményben informatikát tanít és a pályázati határidő utolsó napján jogviszonyban áll valamelyik intézménnyel. A döntésnél kizárólag a 2022/2023-as tanévben (egészen pontosan a 2022. szeptember 1. és a pályázat beadásának napjáig) elért eredmények kerülnek figyelembevételre.
A pályázat beadása, illetve további információ a pályázati feltételekről az alábbi linket érhető el:

https://tanitdij.hu/